FRENTE A LA BRUTAL REPRESIÓN, ROMPAMOS CON EL RÉGIMEN

Frente a la brutal represión del régimen contra el pueblo catalán

(Catalá)

Davant de la brutal repressió que han desplegat avui les Forces de Seguretat de l’Estat per impedir que se celebri un referèndum d’autodeterminació a Catalunya, des de la Joventut Comunista creiem necessari declarar el següent:

Mostrem tot el nostre suport al poble català que avui ha sortit al carrer a exercir el vot democràtic al vot i que, per ferho, ha estat reprimit d’una manera salvatge.

Reiterem el compromís dels i les comunistes amb el dret d’autodeterminació i amb la celebració d’un referèndum vinculant que permeti que els i les catalanes s’expressin amb total llibertat.

El règim ha tornat a mostrar que l’única cosa que pot oferir és repressió i autoritarisme. El desplegament policial d’avui recorda al desplegament policial del període decadent del franquisme. Avui hi ha hagut, de moment, més de 700 persones ferides.

És necessari abordar l’obertura d’un Procés Constituent, que no afronti únicament la qüestió catalana sinó que canviï tot el que cal canviat i posi l’Estat al servei de la majoria social. La classe treballadora ha de ser protagonista d’aquest procés.

Donem tot el nostre suport, com no podria ser d’altra manera, les mobilitzacions que estan sorgint a diversos punts de l’Estat. El mitjà per enderrocar el règim definitivament és la mobilitació massiva.

No pasarán!

 

(Castellano)

Ante la brutal represión desplegada hoy por las Fuerzas de Seguridad del Estado para impedir que se celebrase un Referéndum de autodeterminación en Catalunya desde la Juventud Comunista declaramos lo siguiente :

Mostramos todo nuestro apoyo al pueblo catalán que hoy ha salido a ejercer el derecho democrático al voto y que por ello ha sido salvajemente reprimido.

Reiteramos el compromiso de los y las comunistas con el derecho de autodeterminación y con la celebración de un referéndum vinculante que permita que los/as catalanes/as se expresen.

El régimen ha vuelto a mostrar que lo único que puede ofrecer es represión y autoritarismo. El despliegue policial del día de hoy recuerda al despliegue policial del período decadente del franquismo dejando tras de sí, de momento, a más de 700 heridos.

Es necesario abordar la apertura de un Proceso Constituyente, que no afronte únicamente la cuestión catalana, sino que cambie todo lo que debe ser cambiado y ponga al Estado al servicio de la mayoría social. La clase trabajadora deber ser protagonista de este proceso.

Apoyamos, como no puede ser de otro modo, las movilizaciones que están surgiendo en diversos puntos del Estado. El medio para derribar el régimen de una vez por todas es la movilización masiva.

¡No pasarán!